Kestlik toidutootmine
15. jaan. 2026 10:00 - 13:00
TasutaEesti Põllumajandus-Kaubanduskoda kutsub osalema infopäeval: “Kestlik toidutootmine”
Toimumisaeg: 15. jaanuar 2025 kell 11.00 – 13.00
Toimumiskoht: veebikeskkonnas Zoom
Osalemine on TASUTA.
Registreerimine on avatud SIIN.
PÄEVAKAVAS*:
10:00 infopäeva avamine ja tehnilised nõuanded
10:05 – 10:35 Jätkusuutlikkus piimatööstuses. Ain Soome, Maag Grupi kestliku arengu juht
10:40 – 11:10 Kliimamõju leevendamise ja kliimamuutustega kohanemise võimalused põllumajanduses. Jelena Ariva, Maaelu Teadmuskeskuse agroökoloogia peaspetsialist
11:15 – 11:45 Süsiniku jalajälge vähendavad praktikad põllul. Piibe Vaher, eAgronom, Agronoomide tiimijuht ja agronoomiline nõustaja
11:50 – 12:20 Kestlikkusaruandlus muudatuste tuules. /kinnitamisel/
12:25 – 12:55 Toidukadude vähendamine ja jätkusuutlikus restoraniäris- kas võimalus või kohustus? /kinnitamisel/
13:00 Infopäeva lõpetamine
Infopäeva modereerib: Ragnar Viikoja, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja metsanduse ja maaettevõtluse valdkonna juht
*Korraldajal on õigus teha päevakavas muudatusi
Sündmus toimub Euroopa Liidu ühise strateegiakava 2023-2027 kohase Põllumajanduse teadmussiirde ja innovatsiooni süsteemi (AKIS) arendamise toetuse raames, rahastab Euroopa Maaelu Põllumajandusfond.