Loading Sündmused
Sündmus event on möödas

Täpsem info ja registreerumine SIIT

Toiduhügieeni algastme koolitus kõigile, kes tunnevad huvi toiduhügieeni-alaste teadmiste täiendamise vastu või kelle töös on antud koolituse läbimine oluline.

Koolitus annab esmased teadmised toiduhügieeni põhimõtetest ja toidu käitlemisega seotud kohustustest ja vastutusest.

Käsitlemisele tulevad teemad:

  • Toiduhügieeni põhimõtted
  • Toitu käsitlevad õigusaktid
  • Enesekontrolli põhimõtted
  • Mikroorganismid ja nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
  • Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused ja -infektsioonid, ennetamine
  • Toidu füüsikaline ja keemiline (sh allergeenidega) saastumine ja selle vältimine
  • Puhastamine, desinfitseerimine, kahjuritõrje
  • Isiklik hügieen

Tegemist on tasulise koolitusega, hinnaga 45 eurot.

Koolituse korraldaja:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1
51006 Tartu,
tel 731 3275
e-post: avayl@emu.ee
http://avatudylikool.emu.ee/