Maablogi: Kas tarbija peaks igapäevaselt mõtlema toiduohutusele?

Maablogi: Kas tarbija peaks igapäevaselt mõtlema toiduohutusele?

15.-16. aprillini Tartus toimuval konverentsil Agroforum Mare Balticum arutatakse toidu- ja energiatootmise jätkusuutlikkuse kõrval ka kaasaegse toidu mõju tervisele.

Maablogi uuris konverentsil esinevalt Saksamaa Riskihindamise Instituudi (BfR) riskikommunikatsiooni osakonna juhatajalt Dr Gaby-Fleur Böl’ilt, kas tarbija võib toitu tarbides ennast kindlalt tunda. Loe lähemalt Maablogist https://maablogi.wordpress.com/2015/04/13/kas-tarbija-peaks-igapaevaselt-motlema-toiduohutusele.
 

2015-04-14T10:00:00+00:00 Teisipäev, 14. aprill, 2015|Uudised|