Loading Sündmused

« Kõik Sündmused

Astelpajukasvatuse jääkide väärindamine söödalisandina

6. dets. 2022 10:00 - 14:00

Toimumisaeg 6. detsember 2022
Toimumiskoht Tartu Eesti Maaülikool Kreutzwaldi 56/1

Eesmärk: Saada teadmisi astelpaju keemilise koostise ja toiteväärtuse kohta kohta laiemalt ning kasutamise kohta põllumajandusloomade söötmisel.
Sihtrühm: Aianduses ja loomakasvatuses tegutseja

Ajakava:
10:00-10:45 Ideest projektini – Ivar Miller, Trocos Trade OÜ
10:45-11:30 PRIA projekti eesmärgid ja tegevused – Marko Kass, EMÜ
11:30-12:00 kohvipaus
12:00-12:30 Astelpaju lehe biokeemiline koostis – Reelika Rätsep, EMÜ
12:30-13:00 Astelpaju kõrvalsaadused söödana – Kerttu Keir, Marko Kass, EMÜ
13:00-13:30 Maohaavandid hobusel – Triin Rilanto, EMÜ
13:30-14:00 Diskussioon & küsimused

Projekti rahastatakse MAK meetme 16.2. raames.
Osalemissoovi korral vajalik eelregistreerimine, seda saate teha SIIT.
Tegevust korraldavad:
Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut ning
Eesti Maaülikooli avatud ülikool.

Projekti maaülikoolipoolne koordinaator on
Marko Kass, PhD
dotsent
Söötmisteaduse õppetool
Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut
Eesti Maaülikool
Fr.R. Kreutzwaldi 46
51006 Tartu
Tel: +372 7313412
Fax: +372 731 3477
E-post: marko.kass@emu.ee

MAK_logo