Eesti Maaülikooli avatud ülikool
- Sündmused
- Korraldajad
- Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Veebikoolitus “Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste”
Veebis , EestiProf Mati Roasto ja lektor Katrin Laikoja poolt läbiviidav koolitus annab teadmisi toiduhügieenialase koolituse läbiviimiseks [...]
Veebikoolitus “Toiduhügieen ja -ohutus, algaste”
Veebis , EestiEMÜ lektor Katrin Laikoja koolitus annab toiduvaldkonna töötajatele baasteadmised toiduhügieeni põhimõtetest ja [...]
Tasuline veebikoolitus “Põllumajandusloomade transport vastavalt loomakaitsenõuetele, pädevuskoolitus”
Sihtrühm: kõik huvilised, kelle jaoks on oluline läbida põllumajandusloomade transpordiga [...]
Sihtrühmale tasuta koolitus “Põllumajandusettevõtte riskianalüüsi praktiline koostamine”
Tartu , EestiToimumisaaeg: 11.-12. ja 25.-26. september 2025 (neljapäevane koolitus on tervik) [...]
Infopäev veebis “Toiduohutuskultuuri kujundamine ja hindamine toidukäitlemisettevõttes”
Veebis , EestiToiduhügieeni määruses 852/2004 on uue nõudena sees ettevõtte toiduohutuskultuuri kujundamine, [...]
Veebikoolitus “Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis”
Veebis , EestiEMÜ lektor Katrin Laikoja koolitus annab toiduvaldkonna spetsialistidele ülevaate toiduallergeenidest, toiduallergeenidega [...]
Veebikoolitus “Toidupatogeenide ülekandeteed, kasvu mõjutavad faktorid ning ohu minimeerimise võimalused”
Veebis , EestiProf Mati Roasto poolt läbiviidava koolituse eesmärgiks on anda ülevaade olulisematest toidupatogeenidest- [...]
Veebikoolitus (vene keeles) “Toiduhügieen ja -ohutus, algaste”
Veebis , EestiОнлайн курс "Пищевые отравления и пищевые инфекционные заболевания (на русском [...]
Veebikoolitus “Enesekontrollisüsteemi loomine ja auditeerimine”
Veebis , EestiLektor Katrin Laikoja poolt läbiviidav koolitus annab juhiseid, kuidas välja töötada ja juurutada [...]
Veebikoolitus “Toidu kestvuskatsed ning tõese säilimisaja määramine”
Veebis , EestiProf Mati Roasto poolt läbiviidava koolituse eesmärgiks on anda ülevaade toidu kestvuskatsete [...]
Koolitus “Liha käitlemine väikeettevõttes”
Tartu , EestiEesti Maaülikooli lektorite, Marek Tepper´i ja Kristi Kerner´i, poolt läbiviidava [...]
Veebikoolitus “Tootmishügieeni tagamine toidu käitlemisel”
Veebis , EestiProf Mati Roasto poolt läbiviidava koolituse eesmärgiks on anda ülevaade toidukäitlemisettevõtte tootmishügieeni [...]
Koolitus “Toidu sensoorne analüüs”
Tartu , EestiLektor Kristi Kerner´i poolt läbiviidava koolituse eesmärgiks on anda ülevaate toidu sensoorsetest [...]