Loading Sündmused
Sündmus event on möödas
Toimumisaeg 13.04.2020 – 31.05.2020 (Koolitusega on võimalik liituda ka peale koolituse algust.)
Maht 26 akadeemilist tundi (26 tundi iseseisvat tööd), 1 EAP
Toimumiskoha info
Õppekeskkonna kirjeldus
Toimumise ajakava ja lisainfo

Osalema on oodatud kõik huvilised, kes soovivad täiendada oma teadmisi toiduohutusest koduköögis.

Koolitust viib läbi Eesti Maaülikooli õppejõud Kadrin Meremäe, PhD
Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi toiduhügieeni ja rahvatervise õppetooli dotsent
Eesti Maaülikooli AASTA ÕPPEJÕUD 2017

Sisu:

  • Toiduohutuse põhimõtted koduköögis
  • Mikroorganismide roll toiduohutuses
  • Toiduohutuse tagamine toidu varumisel, valmistamisel, serveerimisel ja säilitamisel
  • Kodukoka isiklik hügieen ja hügieeniharjumused koduköögis
  • Ülevaade toidust tingitud haigustest: tekkepõhjused ja ennetamise võimalused
  • Esmaabi toidust tingitud haiguse korral

Koolitus on tasuline, osalustasu on 45 eurot.

Osalemissoovi korral on vajalik eelregistreerimine, seda saate teha SIIT.

Koolitust korraldab:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool​
Kreutzwaldi 56/1 (III korrus, ruumid 303-306),
51006 Tartu
tel 731 3174, 731 3175, 731 3275, 5344 1844
e-post: avayl@emu.ee