Loading Sündmused
sündmus on möödas

BioCC OÜ korraldab kolmapäeval 5. mail algusega kl 10:00  pagaritoodete valmistajatele suunatud veebipõhise tasuta infopäeva teemal

 „Pagaritoodete mikrobioloogia. Proovide võtmine mikrobioloogilisteks analüüsideks“

 

Päevakava

10:00-11:15 Ettekanne: Sekundaarse mikroobse saastuse põhiallikad pagari- ja kondiitritööstuses (1. osa)

11:15 -11:45 Õppevideo: hügieeniproovide võtmine analüüsimiseks

11:45 -12:00 Paus

12:00 -13:15 Ettekanne: Sekundaarse mikroobse saastuse põhiallikad pagari- ja kondiitritööstuses (2. osa)

Läbiviijad: vanemteadur Epp Songisepp, teadurid Liis Lutter ja Liina Kuus (BioCC OÜ).

 

Infopäevast võivad osa võtta kõik valdkonnas tegutsevad või sellest huvitatud isikud. Osalemine on tasuta, kui ettevõtte vähese tähtsusega abi määr ei ole ületatud.

Ettevõtte vähese tähtsusega abi (VTA) vaba jääki saab kontrollida veebilehelt https://www.rahandusministeerium.ee/et/riigiabi. Tegemist on vähese tähtsusega abiga, abisumma on 72 eurot ühe osaleva inimese kohta.

Infopäev toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm toiduohutuse valdkonnas“ raames, läbiviimist toetab Euroopa Liit.

Registreerumine ja täpsem info https://toiduteave.ee/infopaev-05-05-2021-veebis-pagaritoodete-mikrobioloogia/

MAK_logo