sündmus on möödas
Liha ja lihatoodete hügieen ja ohutus
17. jaanuar 09:00 - 15:30
95€Professor Mati Roasto koolituse eesmärgiks on teadvustada tootjatele liha ja lihatoodetega seonduvaid hügieeninõudeid ning mikrobioloogilise ohutuse tagamise põhimõtteid.
Koolitusel käsitletavad teemad:
– Liha ja lihatooted toidutekkeliste haiguste põhjustajana;
– Liha ja lihatoodete ohutuse ja riknemisega seonduvad mikroorganismid;
– Tapahügieen ja selle olulisus;
– Tootmishügieen ja lihakäitlejate isiklik hügieen;
– Rümpadelt proovide võtmine.
Osalema on oodatud kõik huvilised.
Tegemist on tasulise auditoorse koolitusega, hinnaga 95 eurot.
Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIN
Koolituse koordinaator: Karin Kiss
karin.kiss@emu.ee