Loading Sündmused

« Kõik Sündmused

Liha ja lihatoodete hügieen ja ohutus

17. jaanuar 09:00 - 15:30

95€

Professor Mati Roasto koolituse eesmärgiks on teadvustada tootjatele liha ja lihatoodetega seonduvaid hügieeninõudeid ning mikrobioloogilise ohutuse tagamise põhimõtteid.

 

Koolitusel käsitletavad teemad:

– Liha ja lihatooted toidutekkeliste haiguste põhjustajana;
– Liha ja lihatoodete ohutuse ja riknemisega seonduvad mikroorganismid;
– Tapahügieen ja selle olulisus;
– Tootmishügieen ja lihakäitlejate isiklik hügieen;
– Rümpadelt proovide võtmine.

 

Osalema on oodatud kõik huvilised.
Tegemist on tasulise auditoorse koolitusega, hinnaga 95 eurot.

 

Täpsem info koolituse kohta ja registreerumine SIIN

 

Koolituse koordinaator: Karin Kiss
karin.kiss@emu.ee