Loading Sündmused

« Kõik Sündmused

Mahekonverents: Tegija kogemus – kuidas olla edukas maheturul

4. mai 2018

Olete oodatud mahekonverentsile „Tegija kogemus – kuidas olla edukas maheturul“, mis toimub 4. mail Tallinnas, Eesti Toidumess – Sööma! ajal.

Oma kogemusi mahetoidu müümisel ja kasutamisel jagavad tootjad, töötlejad, toitlustajad ja turustajad. Väliseesineja Helga Willer Šveitsi mahepõllumajanduse uurimisinstituudist FiBL annab ülevaate mahepõllumajanduse ja maheturu olukorrast Euroopas.

Konverentsist on oodatud osa võtma tootjad, töötlejad ja turustajad.

Konverentsil osalemine on tasuta. Osalemiseks on kindlasti vajalik registreerimine hiljemalt 26. aprilliks siin: https://goo.gl/forms/pwLco3BDyvjq9W1u2 (eelistatult) või e-maili aadressil maheteave@gmail.com. Kohtade arv on piiratud, registreerimine lõpetatakse kohtade täitumisel.

Konverentsi korraldab Eesti Maaülikool koostöös Mahepõllumajanduse Koostöökogu ja Eesti Konverentsidega.

 

Mahekonverents: Tegija kogemus – kuidas olla edukas maheturul

Aeg: 4. mai 2018, kell 12:0017:30

Koht: Tallinna Lauluväljak, Eesti Toidumess – Sööma!, Cafe Gustav konverentsiruum

Programm

11:3012:00   Registreerimine ja kohvipaus

12:0013:45

  • Konverentsi avamine ja sissejuhatus – Elen Peetsmann, Eesti Maaülikooli Mahekeskus
  • Mahepõllumajandus ja mahetoidu turg Euroopas – Helga Willer, Mahepõllumajanduse uurimisinstituut FiBL, Šveits
  • Maheteravilja ekspordikogemus – Hardo Vahemäe, Wiru Vili

13:4514:30   Lõuna

14:3016:00

  • Mahepõllumajandus Eestis: väljakutsed ja võimalused – Toomas Kevvai, Maaeluministeerium
  • Mahejäätise tootmine ja turundus – Rasmus Rask, La Muu
  • Mahelihatoodete tootearendus ja turustamine – Lauri Bobrovski, Sirloin
  • Mahetöötlemise ja turustamise kogemus – Lauri Betlem, Salvest

16.0016:15 Kohvipaus

16:1517:30

  • Mahe toormahlade tootearendus ja turustamise kogemus – Janno Veskimäe, HeyDay Organic
  • Mahetoitlustamise ökomärgi kasutamise kogemus – Krista Jansen, Estonian Burger Factory
  • Mahetoidu turust Eestis – Merit Mikk, Mahepõllumajanduse Koostöökogu
  • Arutelu ja konverentsi lõpetamine

Konverents läheb arvesse mahepõllumajandusliku tootmise toetuse saamise kohustusliku koolitusena (6 tundi).

Konverents toimub “Teadmussiirde pikaajaline programm mahepõllumajanduse tegevusvaldkonnas” raames, toetab Euroopa Liit.

 

Lisainfo:

Elen Peetsmann
Eesti Maaülikooli Mahekeskus
elen.peetsmann@emu.ee
tel: 53044003

 

MAK_logo