Loading Sündmused
sündmus on möödas

Täpsem info ja registreerumine SIIN

4- tunnisel (veebipõhise kontaktõppe vormis) toimuval koolitusel räägib professor Mati Roasto üle proovide võtmise põhimõtted ja meetodid.

Käsitlemisele tulevad teemad:

  • Lühiülevaate tootmiskeskkonna hügieenitasemete hindamise meetoditest;
  • Tootmiskeskkonnast proovide võtmise põhimõtted Listeria monocytogenes’e suhtes;
  • Tsoonide kontseptsioon, riskipõhine lähenemine proovide võtmisel, erinevad nišid, biokirmed ja muud faktorid, mis mõjutavad patogeeni püsimist ja tuvastamist tootmiskeskkonnas.

Koolitus toimub 18. juunil 2021 kell 13.00-16.15 maaülikooli videosilla vahendusel BigBlueButton (BBB) keskkonnas.
BBB keskkonnas asuva seminariruumi aadress ning juhised seminariruumi sisenemiseks saadetakse koolitusele registreerunutele meilidele.

Sellel koolitusel osalemine on tasuline (65 eurot) ning vajalik on eelregistreerimine.

Koolituse korraldaja:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1
51006 Tartu,
tel 731 3275
e-post: avayl@emu.ee
http://avatudylikool.emu.ee/