Loading Sündmused

« Kõik Sündmused

Toidutööstuse tootmisjääkide väärindamine (veebipõhine kursus)

16. dets. 2022 10:00 - 15:15

Tasuta

Täpsem info ja registreerumine SIIT

Koolitus annab ülevaate, millised on toidutööstuse tootmisjääkide väärindamise võimalused ja selleks kasutatavad tehnoloogiad.

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • Marjade ja puuviljade töötlemise kõrvalsaadused ja nende väärindamine;
  • Teravilja ja õliseemnete (tootmis)jääkide väärindamine;
  • Loomsed kõrvalsaadused ja nende liigitamine, väärindamine ja võimalikud tehnoloogiad;
  • Piimatoodete tööstuse kõrvalsaadused ja nende väärindamine.

Täienduskoolitusest võivad osa võtta:

  • põllumajandustoodete töötlemise või turustamisega tegelev füüsilisest isikust ettevõtja ja tema töötaja ning eraõigusliku juriidilise isiku osanik, aktsionär, liige, juhtorgani liige ja tema töötaja;
  • põllumajandustoodetest mittepõllumajandustoodete töötlemise sh toidu valmistamise või töötlemisega tegelev füüsilisest isikust ettevõtja ja tema töötaja ning eraõigusliku juriidilise isiku osanik, aktsionär, liige, juhtorgani liige ja tema töötaja;
  • toidu valmistamise või töötlemisega tegelev avalik-õigusliku juriidilise isiku juhtorgani liige või töötaja;
  • põllumajandustootjate valdkonda teenindavad isikud (nt kokkuostuga tegelevate ettevõtete töötajad);
  • isikud (FIE-d või ettevõtte esindajad), kes koguvad teadmisi uue tegevusvaldkonna kohta;
  • põllumajanduslike esindus- ja erialaorganisatsioonide (MTÜ-d, mille liikmeteks on põllumajandussaaduste töötlejad) juhatuse liikmed ja töötajad.

Füüsiliste isikute ja riigiametnike täienduskoolitusel osalemine ei ole toetatav!

Koolitus toimub MAK 2014-2020 meetme “Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas” toidu ja toiduohutuse valdkonna raames, toetab Euroopa Liit.

.

Koolituse korraldaja:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1
51006 Tartu,
tel 731 3275
e-post: avayl@emu.ee
http://avatudylikool.emu.ee/

MAK_logo