Infopäev Veiseliha meie toidulaual

Loading Sündmused
sündmus on möödas

Anu Ait OÜ korraldab 06.augustil algusega kell 10.30 Tsura Talu Oüs Valgamaal infopäeva “Veiseliha meie toidulaual”

Aeg: 06. august 2019 kell 10.30
Asukoht: Tsura Talu OÜ (töökoda), Lutike küla, Valgamaa

Asukoht kaardil  (vaata Kelts OÜ, sealt 100m edasi on Tsura Talu töökoda)

Ajakava:

10.30 Kogunemine
11.00  Kvaliteetne maherohumaa – lihaveiste sööda vundament- Are Selge, Eesti Maaülikool
11.35  Kõrge lihasesisese rasvasusega mahe lihaveiste nuumamiseks sobiliku rohusaagiga püsirohumaa loomine.
Lähtudes kohalikest tingimustest töötatakse välja kõrge toiteväärtuse, produktiivsuse, fütomassi ja tasakaalustatud mineraalelementide jaotusega kontsept-püsirohumaa (seemnesegud ja rajamise/hooldamise metoodika), mille rohutaimede botaaniline koosseis on sobilik tootmistsükli viimases faasis kõrge lihasesisese rasvasusega veiste nuumamiseks – Airi Külvet, Liivimaa Lihaveis
12.10 Lihaveiste mineraalainete vajadus ja selle katmine söödaga- Rivo Pent, Anu Ait

12.35 ETKÜ testpullide tulemused- Meelis OtsEesti Maaülikool
13.00 Tutvumine ettevõtte tootmistehnika ja kasutatavate praktikate ning tehnoloogiatega-  Margus Keldo, Tsura Talu
14.00  Veiseliha meie toidulaul- Ants Uustalu, Ööbiku Gastronoomiatalu
Lõuna

Vestlusring- kodumaine veiseliha  meie toidulaual, tarneahela põhine koostöö.

Infopäev lõppeb kell 16.00

 

Infopäeval osalemine on tasuta.
Osalemiseks on vajalik registreerimine hiljemalt 26.07.2019  siin: https://forms.gle/2iSvLByPVzX79sbw6

Info ja kontakt:

Anu Hellenurme

Anu Ait OÜ

Betooni 2a, Tartu 51014

+ 372 501 0842

anu@anuait.ee

https://anuait.ee/

 

Infopäev toimub MAK 2014-2020 “Teadmussiirde ja teavituse toetuse üleriigilise ulatusega tegevuste” meetme 1 raames, tegevust toetab Euroopa Liit.

MAK_logo