Lisaained toidus (veebipõhine tasuline koolitus)

Loading Sündmused

Täpsem info ja registreerumine SIIN

4- tunnisel (veebipõhise kontaktõppe vormis) toimuval koolitusel räägib doksikoloogia professor Tõnu Püssa toiduainete tehnoloogias kasutatavate lisaainete (E-ainete) seadusandlusest, nende ainete koostisest, omadustest ja funktsionaalsusest ning toime mehhanismist toidus, nende kasutamise vajadusest, meetoditest ja kasutamisega seonduvatest probleemidest.

Koolitus toimub 11. märtsil 2021 kell 13.00-16.15 maaülikooli videosilla vahendusel BigBlueButton (BBB) keskkonnas.
BBB keskkonnas asuva seminariruumi aadress ning juhised seminariruumi sisenemiseks saadetakse koolitusele registreerunutele meilidele.

Sellel koolitusel osalemine on tasuline (65 eurot) ning vajalik on eelregistreerimine.

Koolituse korraldaja:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1
51006 Tartu,
tel 731 3275
e-post: avayl@emu.ee
http://avatudylikool.emu.ee/