Loading Sündmused

« Kõik Sündmused

Listeria monocytogenes toidupatogeenina

14. veebr. 2020

Listeria monocytogenes on saastunud toiduga inimesele ülekanduv haigustekitaja, kes võib põhjustada raskekujulist haigust- listeroosi. Patogeenina on ta laialdaselt levinud ning leitav nii pinnasest, mullast, veest, taimedelt kui ka imetajate soolestikust. Ta on võimeline paljunema toidus ka madalatel temperatuuridel ning on võimeline kasvama nii vaakumisse kui gaasikeskkonda pakendatud toodetes.

14. veebruaril 2020 toimuv kõigile huvilistele avatud koolitus sobib enesetäiendamiseks toiduvaldkonna spetsialistidele (sh riigiametnikud, kalakäitlmisettevõtete töötajad), aga ka kõigile teistele toiduohutuse teemadest huvitatud isikutele, kes soovivad saada ülevaadet laialdaselt levinud toidupatogeeni, Listeria monocytogene’si, esinemisest toidutööstuses ja selle patogeeni ohjemeetmetest.

Täpsem info ja registreerumine: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=9683&id_ay_toimumine=14044&systeemi_seaded=3,1,12,1,

Koolituse korraldaja:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1
51006 Tartu,
tel 731 3275, 731 3174, 534 41844
e-post: avayl@emu.ee
http://avatudylikool.emu.ee/