Eesti Maaülikooli avatud ülikool
- Sündmused
- Korraldajad
- Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Põllumajandusloomade transport vastavalt loomakaitsenõuetele, pädevuskoolitus
Veebis , EestiKoolitus on suunatud kõigile huvilistele, kelle jaoks on oluline läbida [...]
Keemilised ohud toidus
Professor Tõnu Püssa koolitus tutvustab toidukäitlejatele põhiliste erinevates toitudes sisalduda [...]
Liha ja lihatoodete hügieen ja ohutus
Veebis , EestiProfessor Mati Roasto koolituse eesmärgiks on teadvustada tootjatele liha ja [...]
Praktiline vesiviljelus
Tartu , EestiVesiviljelus on oluline toidutootmise aga ka majanduse mitmekesistamise ja tööhõive [...]
Täienduskoolitus “Sigadega tervishoid, parasitaar- ja infektsioonhaigused”
Tartu , EestiSigadega tervishoid, parasitaar- ja infektsioonhaigused Toimumisaeg: 13. ja 28. märts, [...]
Tasuline koolitus “Ultraheli diagnostika rakendamine veise sigimises”
Tartu , EestiToimub 5.-6. juuni 2025 (neljapäev ja reede) Koolituse eesmärk on: [...]
Veebikoolitus “Proovide võtmine tootmiskeskkonnast üldhügieeni ja patogeenide seireks”
Veebis , EestiProf Mati Roasto poolt läbiviidava koolituse eesmärgiks on tõsta toidutootjate teadlikkust toidu [...]
Sihtrühmale tasuta veebikoolitus “Põllumajandusloomade transport vastavalt loomakaitsenõuetele, pädevuskoolitus”
Toimumiskuupäev: 20. juuni 2025 (reede) Sihtrühm: Põllumajandus- ja toidusektori ettevõtjad [...]
Veebikoolitus “Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste”
Veebis , EestiProf Mati Roasto ja lektor Katrin Laikoja poolt läbiviidav koolitus annab teadmisi toiduhügieenialase koolituse läbiviimiseks [...]
Veebikoolitus “Toiduhügieen ja -ohutus, algaste”
Veebis , EestiEMÜ lektor Katrin Laikoja koolitus annab toiduvaldkonna töötajatele baasteadmised toiduhügieeni põhimõtetest ja [...]
Tasuline veebikoolitus “Põllumajandusloomade transport vastavalt loomakaitsenõuetele, pädevuskoolitus”
Sihtrühm: kõik huvilised, kelle jaoks on oluline läbida põllumajandusloomade transpordiga [...]
Sihtrühmale tasuta koolitus “Põllumajandusettevõtte riskianalüüsi praktiline koostamine”
Tartu , EestiToimumisaaeg: 11.-12. ja 25.-26. september 2025 (neljapäevane koolitus on tervik) [...]
Infopäev veebis “Toiduohutuskultuuri kujundamine ja hindamine toidukäitlemisettevõttes”
Veebis , EestiToiduhügieeni määruses 852/2004 on uue nõudena sees ettevõtte toiduohutuskultuuri kujundamine, [...]
Veebikoolitus “Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis”
Veebis , EestiEMÜ lektor Katrin Laikoja koolitus annab toiduvaldkonna spetsialistidele ülevaate toiduallergeenidest, toiduallergeenidega [...]
Veebikoolitus “Toidupatogeenide ülekandeteed, kasvu mõjutavad faktorid ning ohu minimeerimise võimalused”
Veebis , EestiProf Mati Roasto poolt läbiviidava koolituse eesmärgiks on anda ülevaade olulisematest toidupatogeenidest- [...]
Veebikoolitus (vene keeles) “Toiduhügieen ja -ohutus, algaste”
Veebis , EestiОнлайн курс "Пищевая гигиена и безопасность пищевых продуктов (на русском [...]
Veebikoolitus “Enesekontrollisüsteemi loomine ja auditeerimine”
Veebis , EestiLektor Katrin Laikoja poolt läbiviidav koolitus annab juhiseid, kuidas välja töötada ja juurutada [...]
Veebikoolitus “Toidu kestvuskatsed ning tõese säilimisaja määramine”
Veebis , EestiProf Mati Roasto poolt läbiviidava koolituse eesmärgiks on anda ülevaade toidu kestvuskatsete [...]
Koolitus “Liha käitlemine väikeettevõttes”
Tartu , EestiEesti Maaülikooli lektorite, Marek Tepper´i ja Kristi Kerner´i, poolt läbiviidava [...]
Veebikoolitus “Tootmishügieeni tagamine toidu käitlemisel”
Veebis , EestiProf Mati Roasto poolt läbiviidava koolituse eesmärgiks on anda ülevaade toidukäitlemisettevõtte tootmishügieeni [...]