Loading Sündmused

Täpsem info ja registreerumine SIIN

Lektor Katrin Laikoja koolitus annab esmased juhised sellest, kuidas välja töötada ja juurutada ettevõttes enesekontrollisüsteemi ning seda auditeerida ja ajakohastada.

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • Enesekontrollisüsteem kui toidukäitleja kohustus;
  • Juhendmaterjalid ja infoallikad;
  • HACCP 7 põhimõtet ja 12 etappi;
  • Töörühma loomine, tootekirjelduste ja toorainelehtede koostamine;
  • Ohtude analüüs, ennetavate abinõude määramine;
  • Riskide analüüsimine;
  • KKPde, kriitiliste piiride ja korrigeerivate tegevuste määramine;
  • Seire kehtestamine;
  • Enesekontrolliplaani ja HACCP süsteemi dokumenteerimine;
  • Süsteemi tõendustegevused;
  • Auditi põhimõtted;
  • Eeltingimusprogrammide/heade hügieenitavade auditeerimine;
  • HACCP põhimõtete auditeerimine.

Koolitus toimub 26. aprillil 2021 kell 10.00-15.15 maaülikooli videosilla vahendusel BigBlueButton (BBB) keskkonnas.
BBB keskkonnas asuva seminariruumi aadress ning juhised seminariruumi sisenemiseks saadetakse koolitusele registreerunutele meilidele.

Sellel koolitusel osalemine on tasuline (70 eurot) ning vajalik on eelregistreerimine.

Koolituse korraldaja:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1
51006 Tartu,
tel 731 3275
e-post: avayl@emu.ee
http://avatudylikool.emu.ee/