Infopäev veebis “Toiduohutuskultuuri kujundamine ja hindamine toidukäitlemisettevõttes”
19. september 09:00 - 12:15
TasutaToiduhügieeni määruses 852/2004 on uue nõudena sees ettevõtte toiduohutuskultuuri kujundamine, säilitamine ning sellekohaste tõendite esitamine.
Lektor Katrin Laikoja poolt läbiviidaval infopäeval tutvustatakse, milliseid on mõned võimalused toiduohutuskultuuri kujundamiseks ja hindamiseks ettevõttes.
Infopäeva põhiteemad:
- Toiduohutuskultuuriga seonduvad nõuded Codex Alimentarius toiduhügieeni standardis, EL määruses 852/2004 XI ptk, rahvusvahelistes standardites;
- Toiduohutuskultuuri kujundamine, säilitamine ja hindamine ettevõttes;
- Juhtkonna kohustused, töötajate roll toiduohutuskultuuri edendamisel.
Infopäeva sihtrühm: põllumajandus- ja toidusektori ettevõtjad (nii juriidilised kui füüsilised teemast huvitatud isikud) ja valdkonna nõustajad.
Infopäev eeldab osalemist reaalajas ega ole järelvaadatav.
Infopäeval osalemine on juriidilisele isikule vähese tähtsusega abi (VTA).
Infopäev on rahastatud “Põllumajanduslike teadmiste ja innovatsiooni süsteemi” ehk AKIS programmi raames, toetab Euroopa Liit.
Infopäeva korraldaja:
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
F. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee
www.emu.ee/taiendusope
www.emu.ee/akis-tegevused-20252028