Loading Sündmused

« Kõik Sündmused

Sündmuste seeria Sündmuste seeria: Liidrite Kool

Liidrite Kool

17. nov. 2022 10:00 - 16:00

100€

Eestimaa Talupidajate Keskliit ja Maaelu Edendamise Sihtasutus korraldavad noorte põllumajandusjuhtide täienduskoolituse “Liidrite Kool”.

Toimumise aeg:

  • 2. november 2022
  • 8. november 2022
  • 17. november 2022
  • 23. november 2022
  • 29. november 2022

Toimumise koht: Kontaktõpe Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskoolis

Noorte põllumajandusjuhtide väljaõppe „Liidrite kool“ annab kiirkursuse formaadis põhjaliku ülevaate olulistest teemadest, mis aitab kujundada juhiks olemist. Koolituse raames antakse ülevaade esindusorganisatsioonide rollist arengueelduste loomisel, rahvusvahelistest organisatsioonidest. Koolituse raames räägitakse võrgustumisest ja toimub praktiline mälutreening ning räägitakse innovatsiooni ja muutuste juhtimisest.

Koolituse eesmärk: Pakkuda tulevastele või juba tegutsevatele organisatsioonide juhtidele tuge juhi töö olemuse süsteemsel mõtestamisel läbi eestvedamise prisma, mis on vajalik MTÜ juhtimisel.
Koolituse peamiseks eesmärgiks on pakkuda tulevastele või juba tegutsevatele organisatsioonide juhtidele tuge juhi töö olemuse süsteemsel mõtestamisel läbi eestvedamise. Koolituse üheks eesmärgiks on potentsiaalsete põllumajandusorganisatsioonide esindusorganisatsioonidele järelkasvu koolitamise. Noored, kes siis aktiivselt panustaksid kodanikuühiskonna arengusse, et seista põllumajandusettevõtete huvide eest ja arendaks koostööd sektoris.

Koolituse registreerimine on avatud kuni 27. Oktoober 2022  Vaata taluliit.ee
Koolituse omaosalus on 100€/ osaleja kohta

Koolitus toimub “Teadmussiirde programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas” raames, toetab Euroopa Maaelu Arengu Põllumajandusfond.

MAK_logo