Listeria monocytogenes`e kontroll ja ohje toidukäitlemisel (veebikoolitus)
18. oktoober 10:00 - 15:15
95€Täpsem info ja registreerumine SIIT
Professor Mati Roasto koolitus annab ülevaate valmistoitudega seonduva olulise toidupatogeeni, Listeria monocytogene’se olulisusest, allikatest, ülekandeteedest, kasvu mõjutavatest teguritest, esinemisest toidutööstuses ja ohjemeetmetest.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- L. monocytogenes’e olulisus toidupatogeenina
- L. monocytogenes’e kontaminatsiooniga seonduvad toidud
- L. monocytogenes tootmiskeskkonnas ja seonduvad niššid
- L. monocytogenes’e suhtes proovide võtmine
- Valmistoitude L. monocytogenes’e toiduohutuse kriteeriumid
- L. monocytogenes probleemide ennetamine ja patogeeni ohjamine
Täienduskoolitusest võivad osa võtta kõik huvilised.
.
Koolituse korraldaja:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1
51006 Tartu,
tel 731 3275
e-post: avayl@emu.ee
http://avatudylikool.emu.ee/