Loading Sündmused

« Kõik Sündmused

Lõhna- ja maitseained toidutootmises (veebikoolitus)

3. detsember 13:00 - 15:15

45€

Täpsem info ja registreerumine SIIT

Professor Tõnu Püssa koolitus tutvustab enamkasutatavaid lõhna- ja maitseained toidutööstuses, nende valmistamist, kasutamist ja omadusi, aga ka nende kasutamisega seonduvaid ohte.

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • Lõhna- ja maitseainete olemus, nende klassifitseerimine;
  • Lõhna- ja maitseainetega seotud seadusandlus;
  • Enamkasutatavad lõhna- ja maitseained, nende valmistamine, kasutamine ja omadused;
  • Lõhna- ja maitseainete kasutamisega seotud ohud.

Täienduskoolitusest võivad osa võtta kõik huvilised.
.

Koolituse korraldaja:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1
51006 Tartu,
tel 731 3275
e-post: avayl@emu.ee
http://avatudylikool.emu.ee/