Loading Sündmused

« Kõik Sündmused

Proovide võtmine tootmiskeskkonnast üldhügieeni ja patogeenide seireks (veebikoolitus)

12. aprill 09:00 - 12:15

65€

Täpsem info ja registreerumine SIIT

Professor Mati Roasto koolituse eesmärgiks on tõsta teadlikkust toidu tootmiskeskkonnast proovide võtmise põhimõtetest ja meetoditest.

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • Toidu tootmiskeskkonna hügieenitasemete hindamise meetodid ja proovivõtmise põhimõtted k.a. EVS-EN ISO 18593 tulenevad pinnakontaktmeetodid;
  • Toidu tootmiskeskkonnast patogeenide tuvastamiseks kasutatavad meetodid ja proovide võtmise põhimõtted Listeria monocytogenes’e näitel;
  • Hügieenitsoonide kontseptsioon ning sellest tulenev riskipõhine lähenemine proovide võtmisel;
  • Biokirmete tuvastamise meetodid ja seonduvad proovivõtmise põhimõtted.

Täienduskoolitusest võivad osa võtta kõik huvilised.
.

Koolituse korraldaja:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1
51006 Tartu,
tel 731 3275
e-post: avayl@emu.ee
http://avatudylikool.emu.ee/