Loading Sündmused

Täpsem info ja registreerumine SIIN

Professor Tõnu Püssa koolitus tutvustab toidukäitlejatele ning loomakasvatajatele põhiliste söötades ja toitudes sisalduda võivate (taimede poolt sünteesitud) inimesele ja loomadele mürgiste ainete tekkimist, liikumist toitu, nende toksiliste toimete iseloomu, ning annab soovitusi nende ainetega seotud riskide vähendamiseks sööda või toidu käitlemisel.

Koolitus toimub 28. aprillil 2021 kell 13.00-16.15 maaülikooli videosilla vahendusel BigBlueButton (BBB) keskkonnas.
BBB keskkonnas asuva seminariruumi aadress ning juhised seminariruumi sisenemiseks saadetakse koolitusele registreerunutele meilidele.

Sellel koolitusel osalemine on tasuline (65 eurot) ning vajalik on eelregistreerimine.

Koolitus kuulub veebikoolituste koolitussarja „KEEMILISED OHUD TOIDUS“, mille raames on juba toimunud 5. veebruaril koolitus „Toidu keemilised ohud“ ja 11. märtsil koolitus „Lisaained toidus“.

Kes ei jõudnud 5. veebruari koolitusele Toidu keemilised ohudon oodatud uuele toimumisele 20. mail 2021.  Rohkem infot selle koolituse kohta ja lingi registreerumiseks leiab SIIT

 

Koolituse korraldaja:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1
51006 Tartu,
tel 731 3275
e-post: avayl@emu.ee
http://avatudylikool.emu.ee/