Loading Sündmused
Sündmus event on möödas

Täpsem info ja registreerumine SIIN

Toiduhügieeni algastme koolitus kõigile, kes tunnevad huvi toiduhügieeni-alaste teadmiste täiendamise vastu või kelle töös on antud koolituse läbimine oluline.

Lektor Katrin Laikoja koolitus annab esmased teadmised toiduhügieeni põhimõtetest ja toidu käitlemisega seotud kohustustest ja vastutusest.

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • Toiduhügieeni põhimõtted
  • Toitu käsitlevad õigusaktid
  • Enesekontrolli põhimõtted
  • Mikroorganismid ja nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
  • Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused ja -infektsioonid, ennetamine
  • Toidu füüsikaline ja keemiline (sh allergeenidega) saastumine ja selle vältimine
  • Puhastamine, desinfitseerimine, kahjuritõrje
  • Isiklik hügieen

Koolitus toimub 9. juunil 2021 kell 10.00-15.15 maaülikooli videosilla vahendusel BigBlueButton (BBB) keskkonnas.
BBB keskkonnas asuva seminariruumi aadress ning juhised seminariruumi sisenemiseks saadetakse koolitusele registreerunutele meilidele.

Sellel koolitusel osalemine on tasuline (45 eurot) ning vajalik on eelregistreerimine.

Koolituse korraldaja:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1
51006 Tartu
tel 731 3275
e-post: avayl@emu.ee
http://avatudylikool.emu.ee/