sündmus on möödas
Veebikoolitus “Proovide võtmine tootmiskeskkonnast üldhügieeni ja patogeenide seireks”
18. juuni 09:00 - 12:15
TasutaProf Mati Roasto poolt läbiviidava koolituse eesmärgiks on tõsta toidutootjate teadlikkust toidu tootmiskeskkonnast proovide võtmise põhimõtetest ja meetoditest.
Koolituse sisu:
- Toidu tootmiskeskkonna hügieenitasemete hindamise meetodid ja proovivõtmise põhimõtted k.a. EVS-EN ISO 18593 tulenevad pinnakontaktmeetodid;
- Toidu tootmiskeskkonnast patogeenide tuvastamiseks kasutatavad meetodid ja proovide võtmise põhimõtted Listeria monocytogenes’e näitel;
- Hügieenitsoonide kontseptsioon ning sellest tulenev riskipõhine lähenemine proovide võtmisel;
- Biokirmete tuvastamise meetodid ja seonduvad proovivõtmise põhimõtted.
Koolituse sihtrühm: põllumajandus- ja toidusektori ettevõtjad ja nõustajad (nii juriidilised kui füüsilised teemast huvitatud isikud).
Koolitus eeldab osalemist reaalajas ega ole järelvaadatav.
Koolitusel osalemine on juriidilisele isikule vähese tähtsusega abi (VTA).
Koolitus on rahastatud “Põllumajanduslike teadmiste ja innovatsiooni süsteemi” ehk AKIS programmi raames, toetab Euroopa Liit.
Koolituse korraldaja:
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
F. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee
www.emu.ee/taiendusope
www.emu.ee/akis-tegevused-20252028