Veebikoolitus “Toiduhügieen ja -ohutus, algaste”
29. august 09:00 - 14:15
75€EMÜ lektor Katrin Laikoja koolitus annab toiduvaldkonna töötajatele baasteadmised toiduhügieeni põhimõtetest ja toidu käitlemisega seotud kohustustest ja vastutusest.
Koolituse sisu:
- Toitu käsitlevad õigusaktid;
- Toiduhügieeni põhimõtted;
- Toidukäitleja kohustused (toidu ohutus, enesekontroll, jälgitavus jne) ja vastutus;
- Enesekontrolli põhimõtted, eeltingimusprogrammid ja HACCP;
- Mikroorganismid ja nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid;
- Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused ja -infektsioonid;
- Toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine;
- Puhastamine, desinfitseerimine;
- Tootmisruumide korrashoid;
- Kahjuritõrje;
- Isiklik hügieen.
Koolituse sihtrühm: kõik, kelle jaoks toiduhügieeni koolituse läbimine on oluline
Koolitus eeldab osalemist reaalajas ega ole järelvaadatav.
Koolituse korraldaja:
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
F. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee
www.emu.ee/taiendusope