Loading Sündmused

« Kõik Sündmused

Veebikoolitus “Toiduhügieen ja -ohutus, algaste”

29. august 09:00 - 14:15

75€

EMÜ lektor Katrin Laikoja koolitus annab toiduvaldkonna töötajatele baasteadmised toiduhügieeni põhimõtetest ja toidu käitlemisega seotud kohustustest ja vastutusest.

Koolituse sisu:

  • Toitu käsitlevad õigusaktid;
  • Toiduhügieeni põhimõtted;
  • Toidukäitleja kohustused (toidu ohutus, enesekontroll, jälgitavus jne) ja vastutus;
  • Enesekontrolli põhimõtted, eeltingimusprogrammid ja HACCP;
  • Mikroorganismid ja nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid;
  • Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused ja -infektsioonid;
  • Toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine;
  • Puhastamine, desinfitseerimine;
  • Tootmisruumide korrashoid;
  • Kahjuritõrje;
  • Isiklik hügieen.

Koolituse sihtrühm: kõik, kelle jaoks toiduhügieeni koolituse läbimine on oluline

Koolitus eeldab osalemist reaalajas ega ole järelvaadatav.

Koolitusele registreerumine

 

Koolituse korraldaja:

Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
F. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee
www.emu.ee/taiendusope