Loading Sündmused

« Kõik Sündmused

Veebikoolitus “Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis”

26. september 10:00 - 15:15

75€

EMÜ lektor Katrin Laikoja koolitus annab toiduvaldkonna spetsialistidele ülevaate toiduallergeenidest, toiduallergeenidega seotud ohtudest ja allergeeniohjest toidukäitlemise ettevõttes.

Koolituse sisu:

  • Mõisted: toiduallergia, toidutalumatus, ristkontakt;
  • Infoallikad, sh CXC 80-2020;
  • Toiduallergia ja tsöliaakia esinemisest Eestis;
  • Õigusaktidest tulenevad kohustused toidukäitlejatele, sh märgistamine: määrused 1169/2011, 828/2014, 2021/382, PõM määrus 24;
  • Allergeenid enesekontrolliplaanis, sh HACCP plaanis;
  • Allergeenide juhtimine ettevõttes;
  • Vead käitlemisel, märgistamisel, ennetamine.

Koolituse sihtrühm: kõik, kelle jaoks koolituse läbimine on oluline

Koolitus eeldab osalemist reaalajas ega ole järelvaadatav.

Koolitusele registreerumine

 

Koolituse korraldaja:

Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
F. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee
www.emu.ee/taiendusope