sündmus on möödas
Veebikoolitus “Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis”
26. september 10:00 - 15:15
75€EMÜ lektor Katrin Laikoja koolitus annab toiduvaldkonna spetsialistidele ülevaate toiduallergeenidest, toiduallergeenidega seotud ohtudest ja allergeeniohjest toidukäitlemise ettevõttes.
Koolituse sisu:
- Mõisted: toiduallergia, toidutalumatus, ristkontakt;
- Infoallikad, sh CXC 80-2020;
- Toiduallergia ja tsöliaakia esinemisest Eestis;
- Õigusaktidest tulenevad kohustused toidukäitlejatele, sh märgistamine: määrused 1169/2011, 828/2014, 2021/382, PõM määrus 24;
- Allergeenid enesekontrolliplaanis, sh HACCP plaanis;
- Allergeenide juhtimine ettevõttes;
- Vead käitlemisel, märgistamisel, ennetamine.
Koolituse sihtrühm: kõik, kelle jaoks koolituse läbimine on oluline
Koolitus eeldab osalemist reaalajas ega ole järelvaadatav.
Koolituse korraldaja:
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
F. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
karin.kiss@emu.ee
www.emu.ee/taiendusope